Kikærtekugler med pebermynte og chokolade

Kikærtekugler med pebermynte og chokolade

Er du vild med After Eight? Så vil du elske denne opskrift på kikærtekugler med mint og chokolade! Disse lækre små hapser er en perfekt snack, der kombinerer de bløde og søde dadler med pebermynteekstrakt og de fiberrige kikærter og havregryn, hvilket alt sammen bliver omgivet af en skøn og fyldigsmag fra den mørke chokolade. Disse kikærtekugler er perfekte til enhver lejlighed - både som dessert eller som snack til mellemmåltidet. Og det bedste af det hele er, at de er mega nemme at lave og kræver ingen bagning!

  • Forberedelse: 10 min.

  • Tilberedning: 15 min.

  • Samlet tid: 25 min.

1 af 3
  • Ingredienser:

    • 100 g kikærter (fra dåse drænet og skyllet)
    • 50 g kokosmel
    • 50 g havregryn
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 7 dadler
    • ½ dl vand
    • 1,5 tsk pebermynte ekstrakt
    • 150 g mørk chokolade
  • Fremgangsmåde:

    1. Kom havregryn, kikærter, kokosmel, vaniljesukker, dadler (uden sten), vand og pebermynteekstrakt i en minihakker/foodprocessor og blend det grundigt (sæt herefter evt. massen på køl i 30 min., så den er nemmere at arbejde med)
    2. Form nu blandingen til små kugler og tryk dem flade.
    3. Smelt chokoladen, og overtræk nu de flade kikærtekugler med denne (drys eventuelt med kokosmel). Du kan vælge at dække hapserne helt, halvt eller lade nogle være uden chokolade.
    4. Når chokoladen er stivnet, er hapserne klar til at blive spist.


    Velbekomme!

Tilbage

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.