
Salat med kikærter og pesto
Denne opskrift er perfekt til en let frokost eller en hurtig aftensmad. Vores kikærtesalat med pesto er ikke kun en fornøjelse for smagsløgene, men den er også fyldt med kostfibre, protein og sunde fedtstoffer, der giver din krop det boost, den har brug for. Den er nem og hurtig at lave og vil være et hit hos de fleste, både store som små. Du vil selvfølgelig altid kunne anvende eller supplere med de grøntsager, som du bedst kan lide eller lige har ved hånden. Men det bliver ikke meget nemmere at lave en lækker salat end denne.
-
Forberedelse: 10 min.
-
Tilberedning: 0 min.
-
Samlet tid: 10 min.
1
/
af
3
-
Ingredienser:
- 1 dåse kikærter (drænet og skyllet)
- 1 glas grøn basilikumpesto
- Salatblade
- Tomater
- Radiser
- Sukkerærter
- Syltede rødløg
- Ristede solsikkekerner
-
Fremgangsmåde:
- Find en skål frem og bland den ønskede mængde pesto, sammen med kikærterne.
- Skyl og snit herefter radiser, tomater, sukkerærter og salaten.
- Rist i mellemtiden solsikkekernerne på en tør pande ved svag varme.
- Tilføj nu de resterende ingredienser (fraset syltede rødløg og de ristede solsikkekerner) til skålen og bland dem godt sammen.
- Ved servering anrettes salaten med syltede rødløg og med solsikkerkernerne på toppen.
Velbekomme!