
Kold asiatisk nudelsalat med edamamebønner
Denne opskrift smager fantastisk og er samtidig nem og hurtig at tilberede. I vores opskrift er der tilføjet en lækker peanutbutterdressing, som tilføjer en lækker cremet og saltet smag, hvilket komplimenterer retten helt perfekt. Nudelssalat er en genial måde at tilføje flere bælgfrugter, da man kan komme sin yndlingsvariant i og det bliver altid mega godt. Denne opskrift giver dig desuden mulighed for at tilpasse ingredienserne efter dine præferencer og tilgængelige råvarer, så du kan skabe din egen yndlings opskrift. Top det hele af med saltede peanuts eller ristede kikærter for et knasende element, og så er din lækre og nudelsalat klar til at blive serveret.
-
Forberedelse: 20 min.
-
Tilberedning: 10 min.
-
Samlet tid: 30 min.
-
Ingredienser:
- Kogte risnudler (blandet med en hjemmelavet peanutsauce - se opskrift nedenfor)
- Grøn blandet salat
- Spidskål
- Broccoli
- Rød peberfrugt
- Sukkerærter
- Gulerødder
- Edamamebønner (optøede)
- Peanuts
Peanutsovs:
- 3 spsk peanutbutter
- 3 spsk soya
- Lidt limesaft og evt. lidt frisk revet ingefær
- Vand til den ønskede konsistens
-
Fremgangsmåde:
- Kog nudlerne og lad dem køle af.
- Lav peanutsovsen ved at blande alle ingredienserne sammen.
- Bland nudlerne sammen med peanutsauce.
- Skyl, snit, hak og klargør de ønskede grøntsager.
- Bland det hele sammen i en stor skål.
- Tilsæt de saltede peanuts, og salaten er klar til servering.
Velbekomme!