
Grønkålssalat med grønne linser, appelsin og granatæble
Vi elsker at tilføje bælgfrugter til vores salater, og denne salat med grønne linser er et godt eksempel. De grønne linser bidrager med protein og kostfibre, hvilket er helt genialt for at opnå en større mæthedsværdi og fylde i en salat. Denne salat fungerer fantastisk som frokost, da den mætter godt i en større portion, men kan samtidig være et godt element til aftensmaden. Vi kan klart anbefale at prøve den!
-
Forberedelse: 20 min.
-
Tilberedning: 20 min.
-
Samlet tid: 40 min.
1
/
af
3
-
Ingredienser:
- 1 appelsin
- 1 dåse grønne linser (240 g)
- 1 pose grønkål
- 1 granatæble
- 50 g græskarkerner
- 1 kugle mozzarellaost
- 50 g tranebær
- 1 spsk olie
- 1 tsk salt
-
Fremgangsmåde:
- Dræn og skyl de grønne linser godt.
- Skær appelsinen ud og pil granatæblet.
- Skyl grønkålen godt og pil eller hak det i ønskede størrelse.
- Masser herefter grønkålen med lidt olie og salt.
- Rist græskarkernerne på en pande.
- Anret herefter alle ingredienserne på et fad.
Velbekomme!