
Chokolade mysli med banan og anicia linser
Elsker du også en hjemmelavet mysli til din yoghurt om morgenen? Denne opskrift er lavet med anicia linser, som er en linsetype, der kun dyrkes i Danmark. Linserne fungerer helt perfekt i denne mysli, da de sammen med havregryn og nødder bages helt sprøde i ovnen. Ved at lave en blanding af moste bananer, dadler og rå kakao får myslien en skøn sødme og chokoladesmag, som kan være et godt alternativ til sirup. Server myslien ovenpå yoghurt, smoothies eller havregrød, men pas på, det er svært at holde sig fra den!
-
Forberedelse: 20 min.
-
Tilberedning: 40 min.
-
Samlet tid: 1 t.
1
/
af
3
-
Ingredienser:
- 5 dl havregryn
- 100 g hakkede mandler
- 150 g kogte anicia linser (alternativt grønne linser)
- 1 dl rå kakao
- 2 bananer
- 3 dadler
- 100 gram mørk chokolade
-
Fremgangsmåde:
- Bland havregryn, kogte linser og hakkede mandler sammen i en skål.
- Kom bananer, dadler og kakao i en foodprocessor og blend godt sammen til en ensartet masse.
- Kom choko-banan-blandingen ned i skålen til havregryn og bland det godt.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel myslien på bagepladen.
- Bag myslien i en forvarmet ovn (180 graders varmluft) i ca. 30-45 min eller indtil det er sprødt.
- Lad myslien afkøle og kom herefter hakket chokolade i.
- Spis det ovenpå yoghurt, smoothies eller havregrød.
Velbekomme!