Mysli med grønne linser og ristede nødder

Mysli med grønne linser og ristede nødder

Drømmer du om en morgenmad, der både er nærende og fyldt med smag? Så er denne müsli med grønne linser og chokolade det perfekte valg til at kickstarte din dag. Ved at tilføje grønne linser til en klassisk müsliblanding, får du ikke kun en god kilde til protein og fibre, men også en lækker smagsoplevelse. Denne opskrift kombinerer sprøde havregryn, knasende græskarkerner og hasselnødder med den søde smag af sirup. Det hele bages sammen til en sprød og aromatisk müsli, der vil forvandle din morgenmad til en sand fornøjelse, hvorefter der tilføjes mørk chokolade og tørrede tranebær. Myslien fungerer helt perfekt som topping på yoghurt/skyr, en smoothiebowl eller blot med mælk.

  • Forberedelse: 10 min.

  • Tilberedning: 20-25 min.

  • Samlet tid: 30-35 min.

NaN af -Infinity
  • Ingredienser:

    • 240 g grønne linser (fra dåse - drænede og skyllede godt)
    • 200 g havregryn
    • 75 g hasselnødder
    • 100 g græskarkerner
    • 100 g mørk chokolade
    • 100 g sirup
    • 100 g tørret tranebær
    • 75 g kokosmel
  • Fremgangsmåde:

    1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
    2. Tilsæt havregryn, kokos, grønne linser, græskarkerner og sirup til en skål.
    3. Hak hasselnødderne groft og tilføj dem til skålen med de andre ingredienser.
    4. Bland det hele godt sammen.
    5. Find en bageplade og dæk den med bagepapir. Fordel nu müsliblandingen ud på bagepladen.
    6. Bag müslien 20-25 minutter i ovnen. Husk at vende blandingen flere gange undervejs, så det hele bliver bagt.
    7. Hak i mellemtiden chokoladen groft eller i ønskede størrelser. 
    8. Når müslien er færdigbagt skal den afkøle, hvorefter den hakkede chokolade og de tørret trænebær tilsættes. Herefter kan müslien tilsættes en lufttæt beholder (men først når den er helt kold).
Tilbage

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.