Madpandekager med linsemel

Madpandekager med linsemel

Ønsker du at prøve en anderledes version af hjemmelavet madpandekager? Denne opskrift på pandekager med linsemel er det perfekte alternativ til klassiske madpandekager! Linsemelet tilføjer en skøn nøddeagtig smag, hvilket i kombination med friske grøntsager, falafler og hummus skaber en velsmagende variation af pandekager med fyld til aftensmåltidet. Det bliver ikke nemmere at implementere bælgfrugter i madlavningen.

  • Forberedelse: 10 min.

  • Tilberedning: 20 min.

  • Samlet tid: 30 min.

NaN af -Infinity
  • Ingredienser:

    • 4 æg
    • 6 dl mælk
    • 180 g linsemel (vi brugte anicia linsemel)
    • 1 tsk salt
    • Smør til stegning
  • Fremgangsmåde:

    1. Pisk æg og mælk sammen.
    2. Tilsæt mel og salt og pisk godt.
    3. Varm en pande op med lidt smør.
    4. Steg pandekagerne til de er gyldne på begge sider.
    5. Vælg selv det fyld du har lyst til at putte i. Vi har her valgt en chili-hummus, blandet salat, avocado og syltede rødløg.


    Velbekomme!

Tilbage

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.