
Spidskålssalat med pesto og edamamebønner
Mangler du en nem og lækker salat, som kan spises i alle anledninger? Så skal du virkelig prøve denne opskrift med spidskål, edamamebønner, ferskener, saltede mandler, feta og pesto. Den tager ingen tid at lave og smager helt fantastisk. Fungerer både som tilbehør til aftensmåltidet eller som en god frokostsalat. Du kan tilføje nøjagtig de ting, som du allerbedst kan lide. Det er også lækkert med friske æbler eller ristede kikærter. Denne opskrift er et must!
Opskriften er udviklet i samarbejde med Julie Bagger.
-
Forberedelse: 5 min.
-
Tilberedning: 5 min.
-
Samlet tid: 10 min.
1
/
af
3
-
Ingredienser:
- 250 g snittet og skyllet spidskål
- 100 g edamamebønner (optøede)
- 75 g saltede og ristede mandler
- 3 Ferskner (150 g)
- 75 g grøn pesto (et halvt glas)
- 200 g feta
-
Fremgangsmåde:
- Snit spidskål og skyl det godt.
- Skær ferskner ud i skiver og skær fetaen ud i tern.
- Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland det hele sammen med to skeer.
- Server salaten som den er eller som tilbehør.